Meld je aan voor 2 gratis lessen

Wil je leren schaatsen en ijshockeyen?
De ijshockeyschool is iedere zondag van 11:00 - 12:00

Je hoeft niets mee te nemen. Wij hebben voor jou:

  • Beschermers, helm, stick en als je geen schaatsen hebt, kun je die huren
  • 1 op 1 begeleiding als je nog niet kan schaatsen
  • Hele aardige professionele ijshockey trainers
Door aan te melden ga je akkoord met de reglementen en huishoudelijke regels van de Blue Mountain Cougars Hoorn. Wij gebruiken je gegevens uitsluitend om in contact met jou te komen.
Als je geen emails ontvangt na je aanmelding, check dan je spambox!
Hoe werkt de IJshockeyschool
Plezier staat voorop
De IJshockeyschool is de plek waar kinderen voor het eerst leren schaatsen. Hier leer je spelenderwijs goed schaatsen en naarmate je beter wordt schuif je een groep door. 

In de eerste groep leren kinderen de basis van het schaatsen en worden ze vertrouwd met het gladde ijs. Er zijn trainers beschikbaar om je één op één te begeleiden. Ook zijn er rekjes beschikbaar om balans te vinden. Met een trainingsprogramma speciaal voor de allerkleinsten leren de kinderen snel zelfstandig schaatsen. 

Zodra je zelfstandig kunt schaatsen ga je naar de volgende groep. Hier wordt getraind op schaatstechniek met oefeningen en spelletjes waarbij spelenderwijs de techniek van het schaatsen geleerd word. 

In de laatste groep wordt je klaargestoomd om echte ijshockeyers te worden en door te stromen naar een ijshockeyteam. Hier speel je in een eigen wedstrijdshirt en ga je met je eigen team trainen en wedstrijden spelen.

Plezier staat voorop. Door spelenderwijs te leren schaatsen zal het zelfvertrouwen groeien. Het leren schaatsen zal heel snel gaan!
Wat heb je nodig?
Als je al schaatsen hebt dan kun die het beste meenemen. Die ben je gewend en weet je zeker dat ze passen. Heb je geen schaatsen, geen nood, wij hebben vele schaatsen in verschillende maten te leen. 

Omdat het ijs zo hard is en er met sticks en pucks gespeeld wordt, is het belangrijk goede bescherming te hebben.  Wij hebben alle beschermers,  die je nodig hebt te leen voor jou.  Zo ben je goed beschermd. Ook een passende stick hebben wij te leen.

IJshockey is een intensieve sport. Een bidon met water is fijn om water te kunnen drinken tijdens de drinkpauze. 

Als je voor het eerst komt is een joggingbroek of trainingspak voldoende om je beschermers over aan te doen. Omdat je het warm gaat krijgen is een dikke trui en jas niet echt nodig. 


Hoe werkt het als ik mij heb aangemeld?
Als jij je hebt aangemeld is bekend dat je komt. Je wordt geïnformeerd over de trainingsdata,-en tijden en waar jij je moet melden. Je krijgt dan beschermers, eventueel schaatsen en wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren.

Bij de training zijn voldoende begeleiders om vragen aan te stellen over het aandoen van de beschermers, maar kom wel ruim op tijd. Het uitzoeken en aandoen kost meer tijd dan je denkt. Zeker de eerste keer. Als je 15 minuten voor de start van de training er bent is dat voldoende.

Ben je aangekleed en heb je je beschermers, schaatsen en en helm op, dan is het tijd om naar het ijs te gaan. 

Vind je het helemaal geweldig na 2 lessen. Dan kun jij je lid worden en ben je een echte ijshockeyer.
Waarom op ijshockey?
  • IJshockey is een hele coole en stoere sport 
  • Van ijshockey krijg je heel veel zelfvertrouwen
  • ​Je leert doorzetten 
  • ​Je leert omgaan met discipline
  • ​Je leert vaardigheden die een ander niet zomaar kan
  • ​Je wordt letterlijk en figuurlijk een sterker persoon
Wil je de Coolste sport ter wereld proberen?
Meld je dan nu aan voor 2 gratis lessen
We zien je snel op het ijs
Blue Mountain Cougars Hoorn
Westfriese Parkweg 5
1625 MA Hoorn
 - All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com